v-am mai scris in urma cu ceva vreme(in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b acuta.am fost in spital.dupa 21 de zile mi-am facut analizele din nou si au iesit bune,de a doua zi puteam sa incep munca,lucrez intr-un magazin alimentar cu produse alimentare si nealimentare,dar patroana mea a zis ca sa imi iau concediu meu legal si dupa aceea sa ma duc la ea sa imi faca o hartie,nu stiu ce fel de hartie ,precum ca am hepatita b si nu mai pot lucra in magazin si dupa aceea sa imi dea acte si sa ma duc la somaj sa mi-i le bag)de aceea ,va rog sa imi spuneti ce e de facut,am si un baietel la scoala pe clasa 1 si fostul sot nici nu imi plateste pensia alimentara.va rog din suflet sa imi spuneti ce legi sunt si cum pot beneficie de ajutorul de somaj,macar pana imi gasesc ceva de lucru.multumesc
v-am mai scris eu in urma cu ceva timp in urma.si de ce ma temeam sa intamplat.v-am spus ca in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b.am fost internata 3 sapt in spital dupa care am stat tot in concediu medical 21 de zile,dupa care mi-am facut analizele au iesit ok,doctorul mia spus ca pot sa incep munca .am sunat-o pe sefa mea(lucrez intr-un magazin cu produse alimentare si nealimentare),m-am dus la ea la birou si mia spus ca imi da 3 sapt de concediul meu legal si in timpul asta sa incep sa imi caut de lucru ca nu ma mai poate lua inapoi ca sunt panicate fetele din magazin(asta e abureala ca le cunosc pe colegele mele si nu cred ca e asa).ce e de facut?multumesc!
in urma cu 4 saptamani,in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b.este posibil sa fiu concediata de la locul de munca?(lucrez intr un magazin alimentar de 6 ani).va rog sa imi spuneti de o lege in acest caz,nu cunosc legile muncii.multumesc
am divortat in urma cu 3 ani.avem un copil in varsta de 8 ani.refuza sa imi plateasca pensia de intretinere(copilul a ramas in grija mea)desi am facut plangere la politie de 3 ori,dar l am iertat ca mia fost mila.acum vreau sa merg mai departe.ce se va intampla?multumesc