avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Activitate andreea marin

Activitate andreea marin

Răspuns la discuția act de donatie

Exista aceasta varianta si este chiar mai indicata decat o donatie ambilor soti. Ca si costuri, nu ar fi vreo diferenta semnificativa, insa donatarul este pus la adapost, in eventualitatea unui divort.


Multumesc frumos de raspuns.
Discuție act de donatie
Buna seara, exista de curand asa numitul "act de donatie cu acord" ? Am auzit la cineva ca a lasat casa la copil printr-un act de donatie cu acord, in sensul ca ar fi mentionat ca doneaza casa numai fiicei, fara sa fie inclus si sotul fiicei,respectiv ginerele,e adevarat? A recurs la aceasta varianta fiindca e mult mai ieftin decat un act de vanzare-cumparare.
Multumesc.

Dar acest act de donatie cu acord poate fi atacat de celalalt copil?
Dupa ce s-a depus raportul de expertiza contabila judiciara la instanta, instanta a dat termen scurt (1 sapt) pt luarea la cunostinta a acestui raport. Am depus dupa 2 zile obiectiuni, iar maine cand este termenul as mai vrea sa mai depun alte obiectiuni, se poate ?
In speranta unui rapuns,multumesc anticipat.
Daca expertul consilier admis de instanta nu a fost convocat de expertul judiciar si raportul a ajuns la instanta, se poate cere un nou termen pt a-si exprima punctul de vedere si expertul consilier ?