avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza contabila judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza contabila judiciara

Daca expertul consilier admis de instanta nu a fost convocat de expertul judiciar si raportul a ajuns la instanta, se poate cere un nou termen pt a-si exprima punctul de vedere si expertul consilier ?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:32, 26 Februarie 2010
Da se poate solicita termen,inclusiv solicitarea respectarii si aplicare unitare a procedurii legale de instiintarea a acestuia.
Buna ziua,
Este ceva neclar in mesajul Dvs.
Expertul desemnat nu a facut o convocarea scrisa, transmisa prin posta tuturor partilor implicate, deci si Dvs. personal ?
In aceste consitii, obligatia de a va anunta expertul - parte (consilier) va revenea in intregime Dvs.
Precizati situatia concreta.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila judiciara petre popescu petre popescu La un procesc penal s-a efectuat o expertiza contabila in vederea existentei sau nu a unei datorii banesti. Am cerut un expert consilier, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Semnatre expertiza - expert consilier SorinIo SorinIo Acum ceva timp am fost numit de instanta ca expert contabil intr-o cauza penala. Am facut lucrarea si acum trebuie sa o aduc la cunostinta expertilor ... (vezi toată discuția)
Cine anunta expertul consilier? anniela anniela Buna ziua,dosar civil de partaj la care una din parti,nemultumita fiind de prestatia expertului desemnat de instanta, cere numirea unui expert consilier dupa ... (vezi toată discuția)