Dupa ce s-a depus raportul de expertiza contabila judiciara la instanta, instanta a dat termen scurt (1 sapt) pt luarea la cunostinta a acestui raport. Am depus dupa 2 zile obiectiuni, iar maine cand este termenul as mai vrea sa mai depun alte obiectiuni, se poate ?
In speranta unui rapuns,multumesc anticipat.
da, nu este nici o problema.
instanta de judecata a acordat un termen pentru a lua la cunostinta de expertiza si pentru a face eventuale obiectiuni.
nu este obligatoriu sa le depui cu 2-3 sau 4 zile inainte de termen, deci poti sa le depui si in instanta la termenul de judecata.
Puteti formula obietiunile si sa le depuneti la urmatorul termen, si sa le sustineti, dupa care instanta va dispune, in sensul in care va cere expertului lamuririle aratate de dvs.
O mentiune suplimentara: ar fi bine ca "obiectiunile" Dvs. sa fie formulate de catre un expert contabil, care sa foloseasca acelasi "limbaj profesional" ca si expertul desemnat.
In acest fel, obiectiunile vor fi mai usor asimilate de catre instanta.
Desi este de preferat sa le depuneti pe toate odata si nu in mai multe randuri separat,atata timp cat instanta nu s-a pronuntat asupra primelor obiectiuni depuse ,nu este nicio problema.
Si eu cred ca ar fi bine sa apelati la un expert- parte,mai ales daca dosarul este mai complex.