avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... obiectiuni la expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

obiectiuni la expertiza

Dupa ce s-a depus raportul de expertiza contabila judiciara la instanta, instanta a dat termen scurt (1 sapt) pt luarea la cunostinta a acestui raport. Am depus dupa 2 zile obiectiuni, iar maine cand este termenul as mai vrea sa mai depun alte obiectiuni, se poate ?
In speranta unui rapuns,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:55, 26 Februarie 2010
da, nu este nici o problema.
instanta de judecata a acordat un termen pentru a lua la cunostinta de expertiza si pentru a face eventuale obiectiuni.
nu este obligatoriu sa le depui cu 2-3 sau 4 zile inainte de termen, deci poti sa le depui si in instanta la termenul de judecata.
Puteti formula obietiunile si sa le depuneti la urmatorul termen, si sa le sustineti, dupa care instanta va dispune, in sensul in care va cere expertului lamuririle aratate de dvs.
O mentiune suplimentara: ar fi bine ca "obiectiunile" Dvs. sa fie formulate de catre un expert contabil, care sa foloseasca acelasi "limbaj profesional" ca si expertul desemnat.
In acest fel, obiectiunile vor fi mai usor asimilate de catre instanta.
Desi este de preferat sa le depuneti pe toate odata si nu in mai multe randuri separat,atata timp cat instanta nu s-a pronuntat asupra primelor obiectiuni depuse ,nu este nicio problema.
Si eu cred ca ar fi bine sa apelati la un expert- parte,mai ales daca dosarul este mai complex.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila judiciara daniro1991 daniro1991 Am depus obiectiuni la expertiza contabila si expertul a depus un supliment de expertiza prin care raspunde doar la unele din obiectiunile mele si care sunt in ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la expertiza leona777 leona777 Buna ziua, a solicitat in instanta efectuarea unei expertize ptr stabilirea valorii unor imbunatatiri la un imobil, si nu sunt multumita, dar nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Expertizã tehnicã judiciarã topo a unui gol alpin DanaAlexandra12 DanaAlexandra12 Bună ziua. Am o nelămurire cu privire la o expertiză tehnică topo ridicată corect din teren, dându-i-se toate explicaţiile şi lămuririle necesare şi ... (vezi toată discuția)