avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate nuti ciuflea

Activitate nuti ciuflea

Buna ziua, lucrez intr o cresa de stat, primesc spor de prevenție și spor de încordare psihică. Pe timpul vacanței sau când din diferite motive independente de voința mea cresa nu functioneaza aceste sporuri nu imi sunt acordate. VA rog sa imi spuneti daca este legal. Multumesc
Discuție decizia 52
in cadrul deciziei 52 exista vreo modificare in legatura cu articolul 215 alineat 5? multumesc
vizavi de articolul 215 alineatul 5 de la ce prejudiciu se constituie circumstanta agravanta? multumesc
buna ziua, va rog sa imi spuneti daca este vreo problema in a cumpara o casa pentru care s-au cerut masuri asiguratorii,pentru ca acest bun sa nu fie instrainat,avand in vedere ca avocatii acuzarii au cerut punerea sub sechestru a acestui bun in vederea acoperirii prejudiciului cauzat. avocatii apararii au cerut ragaz pentru a organiza apararea in acest sens,deci sechestrul inca nu s-a concretizat.mentionez ca intre mine si invinuit exista un apropiat grad de rudenie.in cazul in care actul de vanzare cumparare se va concretiza acesta va putea fi declarat nul de catre instanta? va multumesc
Discuție nelamurire
buna ziua, ma numesc Nuti Ciuflea lucrez in cresa MApN pe functia de infirmiera,la fel ca mine sunt inca 5 colege.Salariul nostru de incadrare este de 620 ron.Vreau sa va spun ca munca noastra se desfasoara exclusiv cu copii de 2 sau 3 ani,nu mai avem un alt ajutor in afara de o asistenta care vine doar cand o chemam noi in caz de nevoie.Toate infirmierele avem cursuri de calificare emise de Directia Medicala.Ingrijitoarele din cresa au incadrarea de 680 ron,nu mi se pare corect .Va rog sa ne spuneti ce putem face pentru a indrepta aceasta nedreptate .Va multumim.