avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate tinast

Activitate tinast

Răspuns la discuția pv contraventional
multumesc
va multumesc mult si eu ma numesc stoica
da si mai departe eu unde fac contestatie
pai mi sa spus ca imi primesc acasa pv cu amenda de 3oo lei ptru ca nu am prezentat buletinul cand a
nu am vazut pv nu a fost intocmit in prezenta mea deci nu am semnat nu am pv
fiind pe trotuar dupa ce am iesit din magazin un politist de la rutiera ma opreste si ma
acuza ca am traversat strada prin loc nepermis.
Nu am vrut sa ma legitimez m-a dus la Politie a da mirosea a alcool agendul.Nu am vrut sa ma legitimez pana nu sufla in alcooltest sa-mi demonstreze ca nu e baut.Am stat la politie apr.2 ore..In final a venit seful de la circulatie am specificat ca vreau su sufle a iesit din incaperea unde eram eu si dupa un timp a vent cu un bon sa-mi demonstreze ca subalternul lui nu era baut.Am dat buletinul mi-a facut pv dar cred ca eu nu am vazut si nu am semnat Ce o sa se intample?
am titlu de proprietate pe un teren care de ani de zile ii ocupat de un baraj de la Hidroelectrica Nu v-am spus ca sunt din Sibiu.Am mers la Hidroelectrica si au o harta a terenului ocupat de ei cu barajul si mi-a spus ca terenul meu nu e prins in acea harta si deci nu ma poate despagubi dar faptic ii ocupat Mai mult de atat am fost la fata locului si terenul indicat de Hidroelectrica prins in harta lor ca si locatie nu corespunde.Nu corespunde nici vecinii nici nimic.Va rog as vrea sa stiu ce pot sa fac ?Eu platesc impozit de ani de zile pe terenul respectiv ba mai mult as vrea banii pentru el si pentru deserviciile lor adica nu a putut fi lucrat de ani de zile.Va rog daca ma putei ajuta ce sa fac?multumesc
Răspuns la discuția consultare
va multumesc Definitiva si executorie
care sunt pasii urmatori eu sunt pirat
Discuție consultare
am primit HOTARARE JUDECATOREASCA deci obliga reclamanta sa plateasca paratei .........Definitiva si executorie .
Cu drept de recurs in termeb de 10 zile de la comunicare,Data postei 20.12.2010
Cum se traduce sau ce trebuie sa fac?
va multumesc
multumesc