avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultare

am primit HOTARARE JUDECATOREASCA deci obliga reclamanta sa plateasca paratei .........Definitiva si executorie .
Cu drept de recurs in termeb de 10 zile de la comunicare,Data postei 20.12.2010
Cum se traduce sau ce trebuie sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 11 Ianuarie 2011
daca sunteti reclamanta trebuie sa platiti paratei, altfel va poate executa silit.
daca nu a/ati atacat decizia cu recurs, termenul deja a trecut in care puteati face acest lucru
parca formula era definitiva si irevocabila. asteptati cele 10 zile apoi mergeti la jud va pune stampilape ea ca e gata si apoi executor sau...in fct de sit
va multumesc Definitiva si executorie
care sunt pasii urmatori eu sunt pirat
mergeti la un executor judecatoresc, pe raza judecatoriei
tinast a scris:

va multumesc Definitiva si executorie
care sunt pasii urmatori eu sunt pirat

Mergeti la un executor judecatoresc din circumscriptia judecatoriei in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea si solicitati punerea in executare a hotararii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata roxanadumitru roxanadumitru Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca de divort, definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul, in care paratul (din vina caruia s-a si desfacut ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa se aplice sentinta pentru a primi drepturile banesti? UzoigweMoisAndreea UzoigweMoisAndreea Buna ziua ,am avut un proces in care sotul ,care este cetatean strain , cerea drepturile banesti dupa ce acesta a fost concediat de la servici in mod abuziv ... (vezi toată discuția)