avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate INFORMATII: cum pot afla adresa unei persoane?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

INFORMATII: cum pot afla adresa unei persoane?

va rog sa-mi spuneti daca stiti am o problema deci:daca am nr de buletin si numele cum pot afla adresa persoanei respective ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: tinast , utilizator 21:04, 22 Noiembrie 2010
Depinde care e scopul pentru care doriti adresa...
Puteti scrie la "evidenta populatiei" - in care sa va declinati identitatea, sa scrieti cnp si motivul pentru care doriti adresa. Politistii vor lua - eventual - legatura cu persoana in cauza si o vor intreba daca doreste ca dv sa ii cunoasteti adresa...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere notificare fara a cunoaste adresa din buletin al destinatarului luk2011 luk2011 Cum pot afla in mod legal adresa din buletin al unei persoane , pentru a putea sa-i trimit o notificare in scris ? Care-I procedura legala ? As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca primesc persoana in spatiu floreaionut floreaionut sunt rugat de o persoana pt a putea sa-si faca buletin sa fiu de acord sa o iau in spatiu.va rog frumos daca vreti sa-mi spuneti ce riscuri implica aceasta ... (vezi toată discuția)