avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate dbiancaiuliana

Activitate dbiancaiuliana

am fost angajata pana la data de 31 martie 2010 la o sc din petrosani , dar am fost fortata sa-mi dau demisia incepand cu 1.04 2010 .va rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia in care nu mi-am primit salariul si nici nu are de gand sa mi-l de a pana la mijlocul lunii viitoare asta in conditiile in care in contractul meu de munca specifica ca plata salariuli se va face pana la data de 25 a lunii urmatoare . adica pana maine .dar doamna la care am lucrat spune ca nu are bani pana in mai .eu am avut si 8 zile de foaie de boala pe luna martie asta afecteaza cu ceva ? din cauza aceasta poate sa nu respecte data din contract? si ce pot face. va multumesc.
sunt angajata conventie pentru absolventi de studii superioare si vreau sa stiu daca sefa mea ma poate da in concediu fara plata dupa bunul ei plac fara acordul meu , in conditiile in care eu deja am fost o luna in concediu fara plata in acest an. si care este perioada maxima in care ma poate tine in concediu fara plata .va multumesc.
sunt angajata cu conventie pentru absolventi si sefa mea vrea sa ma determine cu orice pret sa plec . am fost angajata pe post de contabil si ma ameninta ca va restructura postul si ma va trece pe post de barman ca ea acolo poate sa ma tina altfel sa-mi dau demisia. ca de dat afara nu ma da ca va da banii inapoi .ce pot sa fac in situatia asta si va rog frumos sa-mi spuneti daca imi poate schimba incadrarea fara aceptul meu. si ce pot face sa beneficiez de somaj in conditiile in care inca nu s-a terminat perioada de 3 ani.