avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate cristisort

Activitate cristisort

Răspuns la discuția CNP identic doua persoane?
multumesc de raspuns.azi o sa merg sa depun o cerere
buna ziua!am mers zilele acestea la spital si nu voiau sa ma interneze deoarece aparea cu CNP -ul meu o alta persoana din alta localitate.dupa mai multe telefoane ale doamnei de acolo au reusit sa modifice cu numele meu (aparea alt nume cand introduceau cnp meu)si sa ma interneze.aceasta modificare de nume inseamna ca nu voi mai intampina aceasta problema?
la dosar a depus o copie dupa un act de proprietate in care am observat mai multe neconcordante (spre exemplu actul este facut pe numele vecinului,care s-a prezentat cu BI,e trecuta serie,numar DAR LA ACEA DATA vecinul nu avea decat 14 ani)
buna ziua! as dori sa ma ajutati si pe mine cat mai urgent si sa ma lamuriti daca este corecta procedura primariei--s-au construit locuinte ANL intr-un numar de 160 (60 apartamente+100 garsoniere) .conform listei de repartizare ANL 2013, din cele 643 de dosare depuse ,am ocupat o pozitie pana in 60, ,respectandu-se toate conditiile si criteriile impuse.acum ,dupa afisarea listei mi s-a spus de la primarie ca nu voi putea primi un apartament ANL din cele 60, deoarece vor fi repartizate primordial apartamentele familiilor cu cu 2,3 copii aflati in lista aceea de 160, adica cel de pe pozitia 160 va putea primi apartament(pentru ca are 3 copii),iar cel de pe pozitia 2 va primi garsoniera ca nu are decat un copil.Criteriul cu numarul de copii se aplica a doua oara(numarul copiilor a mai fost punctat in prima evaluare).considerati ca este corect?multumesc!

am fost dat in judecata de un vecin care revendica o parcela de pamant.Acesta a prezentat la proces un act falsificat (fapt recunoscut si de un notar la care am mers ulterior cu actul luat de la dosar).Procesul l-a pierdut ,dar imi face mari probleme si exista multe amenintari .Care este pedeapsa de care este pasibil pentru folosirea la proces a unui act fals?
daca sunt in ultima luna de somaj si o patroana de magazin ma angajeazabeneficieaza de vreo subventie de la stat?