avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP identic doua persoane?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP identic doua persoane?

buna ziua!am mers zilele acestea la spital si nu voiau sa ma interneze deoarece aparea cu CNP -ul meu o alta persoana din alta localitate.dupa mai multe telefoane ale doamnei de acolo au reusit sa modifice cu numele meu (aparea alt nume cand introduceau cnp meu)si sa ma interneze.aceasta modificare de nume inseamna ca nu voi mai intampina aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: cristisort , utilizator 09:14, 15 Octombrie 2013
Buna ziua,
CNP-ul este unic si nu poate apartine decat unei singure persoane.
Probabil s-a strecurat o gresala cand s-a introdus in sistem mumele.
Dupa ce va rezolvati problemele medicale ar fi bine sa transmiteti o cerere la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cu o copie de pe C.I pentru a face ei rectificarea in sistem astfel ca pe viitor sa nu mai intampinati greutati.
Gabriel Klein Kiritescu
multumesc de raspuns.azi o sa merg sa depun o cerere
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2013
cristisort, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele de fata dupa divort magdalena36 magdalena36 Buna ziua. Am divortat acum 7 ani si am ramas pe numele sotului, pentru a nu produce copilului o trauma psihica, acum are 14 ani si intelege situatia. As ... (vezi toată discuția)
Obtinere act de proprietate - imobil detinut cu chitanta de mana ContSters301910 ContSters301910 Buna. Am o intrebare. Socrul meu a dobandit acum 17 ani de la o vecina o bucata de teren, pe care are un contract de vanzare cumparare doar de mana, el si ... (vezi toată discuția)
Succesiune mara52 mara52 Buna ziua, Pe scurt:Sora mea a decedat,are sot supravietuitor si doi copii.Bunul pentru care se face succesiunea este un automobil,proprietatea comuna a celor ... (vezi toată discuția)