avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte false revendicare teren, amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte false revendicare teren, amenintari

am fost dat in judecata de un vecin care revendica o parcela de pamant.Acesta a prezentat la proces un act falsificat (fapt recunoscut si de un notar la care am mers ulterior cu actul luat de la dosar).Procesul l-a pierdut ,dar imi face mari probleme si exista multe amenintari .Care este pedeapsa de care este pasibil pentru folosirea la proces a unui act fals?
Cel mai recent răspuns: cristisort , utilizator 11:45, 3 Septembrie 2013
pentru act fals . faceti plangere la politie
La ce va referiti ca acel act este fals,,fapt recunoscut si de notar".?
Va rog mai multe informații.
la dosar a depus o copie dupa un act de proprietate in care am observat mai multe neconcordante (spre exemplu actul este facut pe numele vecinului,care s-a prezentat cu BI,e trecuta serie,numar DAR LA ACEA DATA vecinul nu avea decat 14 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals stefyxx stefyxx buna ziua ma numesc stefan lucian si sunt din iasi as avea sa va adresez o intrebare acum 3 luni un prieten care este si vecin cu mine ma rugat sa il ajut sa ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere fals, uz de fals si abuz in serviciu Rmilitaru Rmilitaru Am dat in judecata primaria si beneficiarul, cerand constatarea nelegalitatii unei autorizatii de construire, emise in 2006; la proces, in martie 2008, ... (vezi toată discuția)
Fals in semnatura si act si documente false irisddd irisddd Buna ziua, Fiul matusii mele a facut mai multe \"inselaciuni\", insa una dintre ele ma intereseaza in mod deosebit, intrucat m-a implicat si pe mine. La data ... (vezi toată discuția)