STUDENTULE, sper ca nu ai nici o restanta, ca nu iti da facultatea adeverinta pentru firma ca sa ai reducere de taxe si impozite.
Asta se intampla in ROmania, tara tuturor posibilitatilor, am vrut si eu sa deschid o firma si mi-a zis femeia comunista de la secretariat-ul UPB ca daca nu sunt integralist nu imi da adeverinta, as vrea sa vad si eu un integralist la UPB pe care il duce capul sa isi faca o afacere profitabila.
Domeniile .ro nu se pot revinde, RNC-ul are politica comunista si site-ul bineinteles iar atunci cand proprietarul unui domeniu incearca sa vanda un domeniu RNC specifica acest lucru.
Totul depinde de contractele pe care le faci cu respectiva firma de hosting sau cu respectiva firma care proceseaza cartile de credit, in functie de merchant-ul pe care il vei aborda vei incheia niste acte cu ei, care o sa fie in format digital. Ca tot esti in Romania, incearca gateway-ul oferit de Gecad sau daca vrei sa scapi de taxe&co si sa fii in afara legii folosesti un merchant offshore ce iti ofera un card anonim de debit si dupa ce iti faci vanzarile, banii ii primesti pe card. Simplu, fara fisc si fara acte:).
Chiar am vazut reclama in ziarul financiar o reclama la unii care faceau conturi in paradisuri fiscale.