buna ziua,
as dori sa stiu si el care sunt conditiile unui partaj.
de fapt m-ar interesa mai mult daca in momentul divortului sotul poate lua mai mult daca face dovada ca el a fost singura sursa de venit din casa si daca se iau in considerare copii(trecuti de varsta majoratului,fiecare cu venit propriu)
destinatia finala este Franta dar cu trecere si prin alte tari.tinand cont ca sunt tari europene este posibil sa mi se ceara pasaport?
in cazul in care imi trebuie imi puteti spune va rog cam cat costa un pasaport si in cat timp imi este eliberat?
multumesc
o zi buna!
am peste 14 ani de mult..
in 3 luni fac 18 ani dar eu vreau sa ies in august din tara,de unde reiese ca inca voi fi minora.
multumesc oricum
o zi buna!
buna seara....
as vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pt a iesi din tara in cazul in care sunt minora?
vreau sa plec din tara peste o luna dar nu cu parintii(cu o alta ruda) si nu stiu ce acte imi trebuie..(pasaport,procura)
cam cat ar costa sa imi fac actele necesare?
buna ziua.as dori sa stiu si eu care sunt pedepsele in cazul in care o femeie reclama ca este discriminata,sau este abuzata.
ce masuri se pot lua cand o femeie isi reclama seful ca i-a impus la angajare sa faca un test de sarcina apoi sa semneze un act prin care se mentiona ca nu va ramane insarcinata pana la incheierea contractului de munca?
multumesc!