avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate Badin

Activitate Badin

buna ziua, tatal meu a facut un credit nevoi personale pe care nu l-a platit iar acum i sa pus poprire pe salariu si instiintare de scoatere la licitatie a apartamentului dar apartamentul este ipotecat de mine pentru un credit cu ipoteca care este la zi! poate executorul sa vanda acel apartament?
Buna ziua, am o problema mai complicata, cred. bunica mea impreuna cu inca 2 nepoti(din partea unui frate) au revendicat o cantitate de aur confiscata de regimul comunist.
Dupa ce au intrat in posesia aurului un alt nepot (vitreg, acesta fusese infiiat de sotia fratelui bunicii, caruia initial BNR i-a refuzat cererea e revendicare motivand ca la data respectiva a confiscatii , anii 40-50. legea adoptiei/casatoriei era diferita iar el nu are niciun drept de revenicare) i-aa dat in judecata, bunica pe timpul procesului, inainte de decizia judecatoreasca cu 2 ani, impreuna cu bunicul meu (care a decedat intre timp) mi-au vandut mie casa prin vanzare cumparare cu clauze de intretinere catre mine si parinti.
Dupa terminarea procesului respectivul a castigat , instanta punand-o pe bunica si ceilalti la plata. Acestia nu au platit iar, acum, dupa 6 ani s-a facut o executare juecatoreasca iar respectivul m-a actionat in instanta pentru spargerea actului de vanzare cumparare pentru ca bunica sa fie eligibila pentru executare (aceasta nu mai are nicio proprietate iar ca venit are pensie). ce trebuie sa fac ? care sunt sansele sa raman fara casa?
buna ziua, am si eu o intrebare. uniformele militare scoase din uz se pot vinde catre diverse persoane?