Buna seara,
As dori sa cumpar un imobil de la o agentie specializata.Ce acte ar trebui sa solicit sau unde ar trebui sa merg, pentru a fi sigura ca respectivul poate fi cumparat de mine fara probleme?
Buna seara,
Sunt asociat unic la un SRL cu profit destul de mic. Nu am angajati. Cat este contributia de sanatate pe luna ,daca fac contract acum cu Casa de Sanatate, si pe ce perioada de timp trebuie sa platesc retroactiv, desi n-am beneficiat de nimic pana acum din partea lor?
Buna ziua,
In urma cu 2 ani am primit de la ANRP un titlu de despagubire, in valoare de....
Suma care depasea 500.000 Ron am convertit-o in actiuni( pe care le-am si vandut).
Care este termenul legal in care mi se vor achita cei 500.000 Ron? Pot fi si ei convertiti in actiuni?
Buna ziua,
La dezbaterea succesiunii, ne confruntam cu urmatoarea situatie: cf. Lg.10 mama ar mai fi trebuit sa primeasca cele 5 mld. lei numerar. Tinand cont ca acesti bani nu exista si nu se stie daca vom mai beneficia vreodata de ei, sau in ce cuantum, sau CAND;cum ii putem evidentia in actele de succesiune , fara a plati eventualele taxe, impozite(presupun enorme)...pentru niste bani virtuali?
Buna ziua,
Ca asociat unic al unui SRL, legislatia in vigoare imi permite sa ma angajez la firma mea? Pun aceasta intrebare deoarece vreau sa beneficiez de toate drepturile /obligatiile unui salariat.
Sunt casatorita de 19 ani. In caz de deces al unuia dintre noi cine are dreptul la bunurile nostre? Ce solutii exista in situatia in care parintii mei mi-au facut act de intretinere pt.apartamentul lor, bun dobandit in comun,normal ?! Tinand cont de faptul ca tata nu mai este printre noi, ce solutie exista ca fratii si mama sotului sa nu aiba acces la bunul meu?