avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea 10- 500.000 Ron numerar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea 10- 500.000 Ron numerar

Buna ziua,
In urma cu 2 ani am primit de la ANRP un titlu de despagubire, in valoare de....
Suma care depasea 500.000 Ron am convertit-o in actiuni( pe care le-am si vandut).
Care este termenul legal in care mi se vor achita cei 500.000 Ron? Pot fi si ei convertiti in actiuni?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 14:43, 22 Februarie 2011
nu prea a-ti fost inspirat in alegerea dvs.pentru suma de bani de 500000 lei,guvernul BOC a decis suspendarea platilor pe o perioada de 2 ani.asa ca...si platile se vor face in functie de niste criterii tare ciudate....regret ca va dau o asemenea veste;dar guvernul..este suveran(cel putin pana la viitoarele alegeri)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp si sentinta investita cu formula executorie nucu$ nucu$ Respectuoase salutari comunitatii! Apelez la Dvs. cu urmatoarea intrebare: Cat efect poate avea privind celeritatea , daca in dosarul de despagubire (cu ... (vezi toată discuția)
Anrp vichi_90 vichi_90 Buna ziua Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar. Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei ... (vezi toată discuția)
Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)