avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate TOMOIAGA

Activitate TOMOIAGA

buna, ma poate ajuta cineva cu o monografie ong

ceau,trebuie trecut obligatoriu cui-ul pe bonurile de combustibil pentru un ong sau sepot deconta si fara?
buna, ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila asociatie sportiva de pescarii
multumesc
in iule anul viitor trebuie sa ma in torc la servici din maternitate, am inteles ca locul meu nu mai exista sunt pe o lista "+ normare" pot fi data afara imediat nu sunt obligati sa ma tina cele 6 luni?
Răspuns la discuția Buna
multumesc pt. ajutor
Discuție Buna
Sunt cenzor la o asociatie de locatari si am o intrebare.avem o reclama pe bloc pentru care primim chirie direct in contul asociatiei si as dori sa stiu daca trebiue depus?:hm:
buna, am o problema sunt cenzor la o asociatie de locatari si as dori sa stiu ce contributi se platesc pentru un administrator de bloc. Atat cele platite de vangajat cat si cele platite de angajaor,procente exact.Multumesc mult
Discuție contract civil?
contributile se platesc si de angajator si de angajat cat? si cat?
buna, intrebarea mea este la cat timp dupa intoarcerea la serviciu din concediu de maternitarte pot fi data afara?multumesc
buna, puteti sa imi spuneti ce obligati(procentual daca se poate fiecare obligatie) se platesc pt un administrator de bloc angajat cu contract civil care nu mai este angajat in alta parte