avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract civil pt administrator de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract civil pt administrator de bloc

buna, puteti sa imi spuneti ce obligati(procentual daca se poate fiecare obligatie) se platesc pt un administrator de bloc angajat cu contract civil care nu mai este angajat in alta parte
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
TOMOIAGA , utilizator
10,5% pensie, 5,5% sanatate, 0,5% somaj, iar apoi 16% impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa - retinere la sursa sau nu ? cchis cchis Am un PFA si am colaborat cu o firma pentru in numele careia am am incheiat diverse contracte de servicii. Pentru fiecare contract incheiat am primit o suma de ... (vezi toată discuția)
Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)