avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi data afara dupa intoarcerea din cocediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi data afara dupa intoarcerea din cocediu de maternitate?

buna, intrebarea mea este la cat timp dupa intoarcerea la serviciu din concediu de maternitarte pot fi data afara?multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:26, 7 Decembrie 2010
pentru necorespundere profesionala nu puiteti fi data afara in primele 6 luni de la revenire.
Pentru alte motive (desfiintarea postului, disciplinare) puteti fi concediata oricand dupa revenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate crysstyna_84 crysstyna_84 BUNA ZIUA AM SI EU O PROBLEMA , SUNT IN CONCEDIU DE MATERNITATE , COPILUL ARE 8 LUNI SI AS FI VRUT SA MA INTORC LA SERVICIU DAR PROBLEMA ESTE CA PATRONUL NU ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu dupa concediul pentru cresterea copilului craciunmihaela craciunmihaela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilulu, poti fi data in somaj imediat, sau dupa o anumita perioada de timp, ... (vezi toată discuția)