avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate cristian1963

Activitate cristian1963

Va multumesc de precizare! Nu stiam acest lucru!
Deocamdata este bine sa mai asteptam pana se termina suspendarea. Despre prescriptie, conform unui raspuns anterior, se pare ca nu este inca cazul. Am inteles ca pe perioada de suspendare a unui drept acesta nu se prescrie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată, conform celor hotărâte de ICCJ, în data de 5 Martie 2018, trebuie sa așteptăm să se termine suspendarea acestor drepturi.
Este ceva in neregula cu adresa de mail adr cioclei_ctin@yahoo.com.
flaviaspataru@yahoo.com
Credeti ca puteti sa-mi trimiteti si mie modelul de actiune in instanta? Am trecut in rezerva din cadrul M.Ap.N.
Pentru a recupera o cautiune de la CEC BANK, pe langa hotararea prin care se dispune restituirea acesteia, cu mentiunea definitiva, trebuie sa am si recipisa de depunere in original? Trebuie sa cer recipisa de la dosar?
Răspuns la discuția Contestatie la executare silita?
Multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Contestatie la executare silita?
Se poate executa garsoniera cat proprietarul este altul, respectiv tatal care traieste?
O persoana care este executata silit pentru un credit nerambursat integral, care nu a facut contestatie in timp util, ultima rata fiind platita de mai bine de 3 ani in urma, i-a venit o noua hartie de executare prin care i se precizeaza ca i se va executa garsoniera pe care tatal lui i-a lasat-o mostenire cu clauza uzfruct viagera, tata care traieste.
Intrebarea este daca in acest moment mai poate face contestatie la executare?