avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita?

O persoana care este executata silit pentru un credit nerambursat integral, care nu a facut contestatie in timp util, ultima rata fiind platita de mai bine de 3 ani in urma, i-a venit o noua hartie de executare prin care i se precizeaza ca i se va executa garsoniera pe care tatal lui i-a lasat-o mostenire cu clauza uzfruct viagera, tata care traieste.
Intrebarea este daca in acest moment mai poate face contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: cristian1963 , utilizator 17:01, 30 Aprilie 2017
Daca a depasit termenul legal se va respinge ca tardiv introdusa conteastatia la executare.

In astfel de cazuri trebuie mers la avocat urgent si contestat conform legii si in termen legal pentru a se rezolva problema.
Se poate executa garsoniera cat proprietarul este altul, respectiv tatal care traieste?
Nu se pot executa decat bunurile aflate in proprietate debitorului.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare impotriva unei hotarari executate partial anjinsan anjinsan Buna Ziua, Printr-o sentinta comercială, obtinuta pe calea OUG 119/2007, societatea Y a fost obligata la plata unei sume de bani si la plata de penalitati ... (vezi toată discuția)
Uzufructul viager dey_23 dey_23 Buna ziua, In 2002 am cumparat un imobil de la parintii mei ,in contractul de vanzare -cumparare este clauza cu uzufructul viager al parintilor. Parintii ... (vezi toată discuția)
Calificare eronata a actiunii ? Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am inaintat o actiune de desfiintare a popririi pe pensie insa judecatoria mi-a inregistrat-o ca si contestatie la executaresi mi-a cerut sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)