avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate bigyusz

Activitate bigyusz

Răspuns la discuția partaj succesoral
Sincer as vrea sa-mi cer partea din mostenire si nu inteleg cum a fost posibil sa treaca casa parintilor mei pe numele nepoatelor. Eu nu am renuntat la mostenire!
Buna ziua!
In cat timp dupa mortea printelui trebuie inaintat partajul succesoral?
Tatal meu a murit acum trei ani, dar fiindca nu ne-am inteles cu el , n-am tinut legatura, iar sora mea nu m-a anuntat. Abia acum aflasem ca el murise , iar sora mea sta in casa parinteasca si ca lea dat copiilor sai. Cu ce drept?X-( Eu unde raman? Eu nu am nici un drept? Casa afost cumparata de tatal meu si sotia acesteia( care nu e mama noastra). Multumesc de raspunsuri....
Răspuns la discuția partaj
Atunci nu trebuie sa-i dau nimic pana ce nu inainteaza procesul de partaj, nu? Si nu are de ce sa ma deranjeze si sa ma ameninte? Pot sa fac ceva in sensul acesta? Adica la politie, vreo restrictie ceva? Multumesc pentru raspuns!
Discuție partaj
Buna ziua! As dori sa va intreb daca sotul meu poate obtine ceva in urma partajului daca in timpul casatoriei am cumparat bunuri , dar pe numele firmei ce are tatal meu. Deci toate bunurile sant pe numele firmei. Multumesc pt. raspuns.
Răspuns la discuția mostenire de casa
De ce documente am nevoie , ca sa-mi atest calitatea de mostenitor?
Buna ziua!
As dori sa aflu daca e posibil sa cer mostenire sucesorala in cazul in care parintii mei au avut o casa in care acuma sta sora mea si la care sa aflu ca acum proprietarii sunt copiii acesteia. Nu am acces la extras de carte funciara si ea nu imi da nimic. Ce pot sa fac?