avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Buna ziua! As dori sa va intreb daca sotul meu poate obtine ceva in urma partajului daca in timpul casatoriei am cumparat bunuri , dar pe numele firmei ce are tatal meu. Deci toate bunurile sant pe numele firmei. Multumesc pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:09, 4 Martie 2010
daca firma e a tatalui dvs si nu a sotului si a dvs, nu poate obtine nimic
Atunci nu trebuie sa-i dau nimic pana ce nu inainteaza procesul de partaj, nu? Si nu are de ce sa ma deranjeze si sa ma ameninte? Pot sa fac ceva in sensul acesta? Adica la politie, vreo restrictie ceva? Multumesc pentru raspuns!
Daca detineti documente legale care probeaza ca bunurile au fost achizitionate de persoana juridica apartinand tatalui dvs,sotul nu poate obtine drept legal asupra acestora
si acestea daca sotul dvs nu are probele necesare care sa ateste ca bunurile au fost achizitionate de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - partaj probleme cristina_mihaela cristina_mihaela Am o prietena care dupa multi ani doreste sa inainteze actiune de divort dupa aceasta vacanta judecatoreasca. In timpul casatoriei, sotul avand ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate al sotiei vasile avornicesei vasile avornicesei buna ziua.intrebarea mea este daca pot obtine dreptul exclusiv de proprietate al unui imobil.am fost casatorit 10 ani cu sotia mea.si suntem divortati de 16 ... (vezi toată discuția)
Partaj anadediu anadediu in speta avem un divort pronuntat in urma unei casatorii de 2 ani. cei doi soti, anterior casatoriei au trait in concubinaj notoriu timp de aprox 10 ani. in ... (vezi toată discuția)