Am o problema cu un vecin de la bloc. Eu am un apartament situat la et.2 intr-un bloc de beton vechi de 40 de ani. Vecinul de la et. 1 si-a inchis balconul cu termopan si si-a facut izolatie exterioara. Dupa doi ani de la aceasta lucrare sustine ca in sufrageria sa sunt infiltratii din cauza eu nu am balconul inchis iar atunci cand ploua apa se infiltreaza la el in sufragerie. Aceasta problema apare iarna, niciodata nu m-a deranjat vara.. din ce se vede de la mine de pe terasa, tabla care a fost pusa deasupra polistirenului are inclinatie spre balcon iar aproape de colt are si un diblu neacoperit de tencuiala.. Individul ma ameninta cu tribunalul.. Ce sa fac pt. ca orice lucrare trebuie efectuata pe o temperatura de peste 5 grade.. Mentionez ca nu sunt in relatii bune cu individul, orice solutie de mediere nu are speranta.. Sa-mi fac asigurare de locuinta care sa includa eventuale daune cauzate vecinilor?? Daca se duce in tribunal eu cam ce ar trebui sa fac???
Dac ma gandesc bine Constitutia Romaniei garanteaza dreptul la munca si libertatea alegerii si multe alte libertati de care guvernantii nostri nu au auzit.. Adica e alegerea mea daca vreau sau nu sa am asigurare medicala, si ar trebui sa-mi aleg singura firma de asigurari; la fel si cu pensia, poate vreau pensie privata si nu e treaba statului unde ma asigur eu - deci legea asta e cumva anticonstitutionala!!!!
Si mai cred ca e drept sa platesc la venitul realizat nu la estimarile inteligentilor din ministerul de finante... Cred ca micii intreprinzatori ar trebui sa intieze un demers in acest sens, adica daca ne unim si avocatii ne sustin poate putem schimba ceva...
Multi someri s-ar apuca de o mica afacere ca sa supravietuiasca si nu ar mai astepta nimic de la statul roman.. Si uite asa guvernantii ar cheltui mai putini bani
daca aveam suma asta emigram deja.... atatia bani pt. statul roman care incearca sa-si omoare contribuabilii?????????:O
un imarat roman a spus unui perceptor prea zelos ca oile se tund nu se jupoaie..
poate ia aminte si ministrul nostru de finante!!!!
Daca vreau sa-mi fac un PF pt a produce si vinde diverse bijuuri si decoratiuni sunt obligata sa platesc CAS? Nu vad cum imi va plati statul roman somaj daca afacerea nu va mergeX-( !!! Macar o perioada de gratie ca sa vad cum merge treaba..#-o
Ar fi considerata o activitate independenta sau tot la un loc cu celelalte.. dependenta????