avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate g80

Activitate g80

Discuție Mostenire
Buna ziua, tatal meu a murit, are un cont in banca si mai multe bunuri. Doresc sa fac succesiunea pe o parte din bunuri, daca se poate. M-ar interesa mai mult banii din cont,daca banca poate elibera un extras de cont pe baza certificatului de deces.
Răspuns la discuția DREPTUL LA SERVITUTE
am vandut, detin contract de vanzare cumparare dar primarul comunei imi promite ca imi va anula contractul de vanzare cumparare pe motiv ca nu am facut eu cale de acces.
Răspuns la discuția DREPTUL LA SERVITUTE
MOMENTAN NU ARE IESIRE DAR INTENTIONEZ SA O FAC EU CU TOATE CA EU AM VANDUT SI AM CONTACT DE VANZARE CUMPARARE.IN SCHITA CADASTRALA REIESE CALEA DE ACCES PE LANGA CASA.
AM O CASA LA TARA CU O SUPRAFATA DE TEREN DE 2000 MP DIN CARE EU PE ACTE AM DOAR 1000MP IAR CELALTI 1000MP APARTIN ALTTCUIVA.IAM CREAT ACCES LA TEREN PE LANGA CASA DE 3M CA PE ACOLO AM AVUT LOC DAR RESPECTIVUL NU VREA PE ACOLO ,AR VREA SA DEMOLEZ O ANEXA GOSPODAREASCA CARE ESTE SI EA INTABULATA . INTREBAREA MEA ESTE: ACEL CETATEAN POATE CERE DRUM PE UNDE DORESTE EL? MENTIONEZ CA EU INTRE TIMP AM VANDUT ACEA CASA CU TOT CU ANEXA SI CU SUPRAFATA DE TEREN DE 1000MP
dar poate sa faca o procura daca nu are acte de Italia? Va multumesc.
Cum vand casa daca mama e plecata in Italia de o luna si nu are acte acolo.Ce terbuie sa trimita ea sau ce trebuie sa fac eu?
Răspuns la discuția somajul
nu mai are loc de munca, adica s-a inchis firma

Discuție somajul
eu sunt in concediu pt cresterea copilului pana in iulie 2010, firma la care lucram nu mai are loc de munca, cit timp iau somaj daca am mai lucrat inainte inca 2 ani si cati bani?