avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa vand casa dar mama e in Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa vand casa dar mama e in Italia

Cum vand casa daca mama e plecata in Italia de o luna si nu are acte acolo.Ce terbuie sa trimita ea sau ce trebuie sa fac eu?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 18:55, 7 Martie 2010
Buna ziua !
Pentru a putea vinde trebuie sa detineti un act de proprietate, actul de identitate al dumneavoastra si daca sunteti mandatar, trebuie sa aveti o procura autentica( incheiata la notariat) pentru a avea dreptul de a incheia aceasta tranzactie.
Cu stima !
Sa faca in Italia la notar/avocat o procura prin care va imputerniceste sa vindeti casa si sa vi-o trimita in original, prin posta.
dar poate sa faca o procura daca nu are acte de Italia? Va multumesc.
Fara nici o problema.
Ca si cand ar fi in vacanta si ar fi o urgenta sa va faca procura, e acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura vanzare teren Sgb Sgb Buna ziua. Mama este in strainatate si doreste sa vanda un teren pe care il are in Romania. Cum nu se poate prezenta la semnatul actelor ii face procura unei ... (vezi toată discuția)
Procura pentru reprezentarea unei persoane din strainatate in vederea vanzarii unui imobil henrik 21 henrik 21 Buna ziua,as dori sa stiu si eu care modalitatea si implicit forma actului in sine.pentru a putea sa vand un apartament care figureaza ca avand proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare apartament Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! Trebuie sa fac o procura pentru vânzarea unui apartament. Ce clauza trebuie sa contina? Trebuie sa fiu atenta la vreun detaliu in redactarea ei ... (vezi toată discuția)