va multumesc la toti pt raspunsuri,cum am mai spus eu pe cartea de munca am decat 9luni !atat am lucrat eu cu acte an regula,pentru ca mereu am fost angajata FFL si ami este frica daca nu mai muncesc nu o sa mai beneficiez de tratament de la CNAS mai ales ca de acum an colo o sa fiu antre spital si casa,tot timpul .,cine o sa ma mai angajeze??cine o sa aiva nevoie de o inutila?asa cu serviciul meu ma mai taram si eu......multumesc:sorry:
=D> m-au anstiintat doar verbalnu am primit nimic scris,au spus ca or sa-mi trimita pe la jumatatea luniiX-( deci daca ami iau concediu pot sa i mai pacalesc cateva luni=D>oricum saptamana viitoare trb sami iau concediu sa gac o biopsie.
buna,din nou!am fost anstiintata verbal ca locul meu de munca se va desfiinta din data de 1april anca nu am primit actele pentru reziliere,treaba este ca eu am lucrat aici 8 luni,deci daca ma da afara nu pot sa iau nici macar somaj,dar nu asta este problema grava,mai grav este ca eu am nevoie de locul asta de munca deoarece sant bolnava si astept sa mi se aprobe dosarul pentru anceperea tratamentului(care este foarte scump)si eu nu ami permit sa al platesc si nici sal pierd.an cazul asta ce s-ar antampla daca eu ami iau concediu medical anainte sa-mi trimita actele pt reziliere?B-)
va multumesc pentru raspunsurile voastre,eu muncesc acum dar am primit preavizul acum 2 zile,oricum trebuia sa antrerup serviciul deoarece sant bolnava si o sa ancep tratament dar speram sa mai muncesc si sa intru an concediu medical....birocratia,... astept de 8 luni sa mi se aprobe un dosar la cnas.asa ca executorii pot eventual sa mi puna sechestru pe boala;) ce bine ar fi.
multumesc din suflet m am mai linistit putin,oricum eu sant foarte bolnava si nu muncesc asa ca de data asta banca o sa piarda
buna!am si eu o antrb;am un credit de nevoi personale de 3 ani,pe care nu l am mai platit de anul trecut,si am primit acum somatie de executare silita.dar eu antre timp m-am casatorit,si nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu,antrebarea mea pot sa puna sechestru pe bunurile sotului meu?nu santem amandoi pe nici un contract si creditul este dinaintea casatoriei.va multumesc
BUNA ZIUA!am si eu cateva antrebari..am luat acum 2 ani un credit de nevoi personale,pana an iunie anul trecut am platit fara antarziere ratele,dar am avut cateva probleme si nu am mai platit de atunci,nu m-ia venit nici o somatie de plata nimic de la banca,azi am primit o somatie de executare silita din partea unui executor.antrebarea este nu trebuiau sa ma anstiinteze cei de la banca?eu nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu,ce o sa se antample?nu trebuiau sa ma cheme si pe mine daca sa judecat dosarul?cum se procedeaza ?va multumesc
multumesc ca ati raspuns:sorry:am lucrat cate 9 ore pe zi timp de 8 luni,doar duminica am avut liber,mau sunat de la firma acum si mi au spus ca mi ofera alt loc de munca an atelier:respectiv sa fac plase de tantari:((,scoala multa nu am dar am terminat un liceu stiu 3 limbi straine si fac si contabilitatea primara aici din cand an cand...si atelierul este prea departe de mine.am refuzat au spus ca or sa mi trimita actele pt rezilierea contractului.nu pot sa iau nici macar un salariu compensator?nimic?pot sa ma arunce asa an strada?#-o#-o
buna ziua!lucrez la un shoowroom de tamplarie pvc,de 8 luni de zile,tocmai am fost anstiintata verbal ca de la 1 aprilie or sa anchida acest magazin,probleme financiare.......antrebarea mea este:au dreptul sa ma dea afara?am eu drept la somaj sau alte compensatii?precizez ca nu am mai lucrat nicaieri cu carte de munca sau contract decat aici,8 luni neantrerupt,nici macar liber nu mi am luat niciodata.va multumesc#-o