avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate neagu georgeta

Activitate neagu georgeta

mama are buletinul expirat si trebue sa ridice pensia bunicii de handicap[bunica a decedat luna trecuta]ce acte trebuesc daca are buletinul expirat mama de 1 luna.va ridica pensia de handicap a bunicii?
am in proprietate 1 casa la tara cu teren in curte ,eu cu familia mea nu locuim acolo,avem domiciliu in bucuresti ,iar proprietar este tatal meu [el locueste si are domiciliu in alt judet].beneficiem de ajutor de caldura la apartamentul tatalui meu unde avem domiciliu?casa care o am in proprietate are teren in curte peste 1000 m,dar noi nu am avut domiciliu niciodata acolo si nici nu am locuit acolo.
Discuție somajul
ce acte ami trebuesc pentru somaj,provin din campul muncii.si dupa cate zile am pot lua cartea de munca,pentru ca au trecut 12 zile de la ancetarea activitatii.va multumesc
Discuție care este suma
cat iau somaj daca salariul anainte de crestere copil era de 945 ron iar dup aceia 2 ani 6mil plus alocatia 2 mil total 8.cat voi lua somaj.multumesc
pneagu a scris:

Daca postul a fost desfiintat angajatorul va poate desface contractul cu art.65 (1) si veti beneficia de somaj. Nu va dat demisia si nu cereti incetarea cu acordul partilor (art.55 b)
mentionez faptul ca eu nu vreau sami dau demisia,daca ei nu mai au nevoe de mine sa ma dea ei afara,postul meu nu mai este sa ma dea afara.
pe 24 ar trebui sa ancep munca dupa cei 2ani de stat acasa an prenatal.firma la care am lucrat a anchis magazinul unde eu lucram dar ca firma activeaza.ce drepturi am pt.ca ei vor sami dau demisia.ce sa fac ?eu vreau sami bag somaj,ei nu au dreptul sami ceara sa demisionez nui asa?postul meu sa desfiintat anainte cu mult ca eu sa nasc,am stat an medical pana am nascut pentru ca vroiau sa ma bage an somaj,iar acum vor sami dau demisia.ce ma sfatuiti sa fac?#-o. ma numesc paula