avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor de caldura

am in proprietate 1 casa la tara cu teren in curte ,eu cu familia mea nu locuim acolo,avem domiciliu in bucuresti ,iar proprietar este tatal meu [el locueste si are domiciliu in alt judet].beneficiem de ajutor de caldura la apartamentul tatalui meu unde avem domiciliu?casa care o am in proprietate are teren in curte peste 1000 m,dar noi nu am avut domiciliu niciodata acolo si nici nu am locuit acolo.
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 15:51, 15 Noiembrie 2010
Primiti ajutor pentru si la locuinta care corespunde adresei din buletin.
Dacă apartamentul în care locuiţi nu este proprietatea dumneavoastră beneficiaţi de subvenţie. Din câte am citit eu în declaraţiile alea scrie să nu ai altă proprietate în afară de cea de domiciliu, ori cea de domiciliu nu este proprietatea dumneavoastră, aşa că... eu zic că merge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura uraganinstant uraganinstant Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut \"de mana\", nu este legalizat la ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire cu gaze l1u2 l1u2 buna,am o dilema pe care va rog sa ma ajutati sa o lamuresc:am un apartament proprietate personala,la care solicit an de an ajutor de incalzire ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant adrianacojocaru84 adrianacojocaru84 buna ziua ,Ma numesc cojocaru adriana din craiova, sunt casatorita si avem un copil de 3 ani,cu toti stam cu chirie intr-un apartament cu 2 camere.dar nu avem ... (vezi toată discuția)