avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... demisie dupa concediul de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

demisie dupa concediul de crestere copil

pe 24 ar trebui sa ancep munca dupa cei 2ani de stat acasa an prenatal.firma la care am lucrat a anchis magazinul unde eu lucram dar ca firma activeaza.ce drepturi am pt.ca ei vor sami dau demisia.ce sa fac ?eu vreau sami bag somaj,ei nu au dreptul sami ceara sa demisionez nui asa?postul meu sa desfiintat anainte cu mult ca eu sa nasc,am stat an medical pana am nascut pentru ca vroiau sa ma bage an somaj,iar acum vor sami dau demisia.ce ma sfatuiti sa fac?#-o. ma numesc paula
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 11:53, 4 Martie 2010
Daca postul a fost desfiintat angajatorul va poate desface contractul cu art.65 (1) si veti beneficia de somaj. Nu va dat demisia si nu cereti incetarea cu acordul partilor (art.55 b)
pneagu a scris:

Daca postul a fost desfiintat angajatorul va poate desface contractul cu art.65 (1) si veti beneficia de somaj. Nu va dat demisia si nu cereti incetarea cu acordul partilor (art.55 b)
mentionez faptul ca eu nu vreau sami dau demisia,daca ei nu mai au nevoe de mine sa ma dea ei afara,postul meu nu mai este sa ma dea afara.
Si mai bine , in cazul aceste sa va desfaca contractul si veti beneficia de somaj.Nu sunteti responsabila de faptul ca nu mai au nevoie de Dmv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răzgândire divorț la notar Danibinceanu Danibinceanu Buna ziua cine poate sami spuna si mie daca nam cazut de acord asupra div la notar ce se antanpla daca nu semnez (vezi toată discuția)
De ce nu vrea sa imi dea drepturile ? dana92 dana92 Salutare ! Am lucrat in Pitesti la un magazin de bauturi ( inca lucrez ) , un an de zile . Mentionez ca este doar un punct de lucru , undeva ... la iesirea ... (vezi toată discuția)
Bună seara am și eu o nelămurire, lucrez într-o fabrica ... ionela0 ionela0 Bună seara am și eu o nelămurire.... Eu lucrez într-o fabrica din România și cei de la birouri mia zis sa vin sa semnez demisia... Dacă nu ma dau ei ... (vezi toată discuția)