Buna seara
mi-am cumparat o masina si inmatricularea si asigurarea sunt inca pe numele firmei de unde am cumparat masina vreau sa stiu daca ma duc in romania am probleme la vama ca nu este inmatriculata pe numele meu ?
Buna ziua
in urma divortului tribunalul a stabilit prin hot definitiva si irevocabila ca minorul sa fie incredintat tatalui si pensia alimentara; tot prin hot definitiva si irevocabila sa-si petreaca vacanta de vara 1 luna in italia la mine
intrebarea mea este poate minorul ( 14 ani) sa vina in italia cu avionul fara insotitor ? tatal o duce la aeroport in Bucuresti si eu o iau din aeroport in italia care sunt actele de care are nevoie in cazul asta
am avut ocazia sa vad alti copii minori care calatoreau cu avionul aveau un cartonas in jurul gatului si aveau grija de ei pana la destinatie insotitoarele de zbor
Buna ziua
prin hot definitiva si irevocabila copilul meu a fost incredintat tatalui si tot prin hot definitiva si irevocabila s-a hotarat ca in vacanta de vara copilul sa-si petreaca 1 luna la mine in italia. Copilul are 14 ani si as vrea sa vina insotit de o matusa de a mea Care sunt actele necesare ca sa vina in italia
Buna ziua
prin hotarare definitiva si irevocabila tribunalul mi-a stabilit pensia alimentara care ajunge lunar prin mandat postal pe numele fostului sot
Copilul meu peste cateva luni implineste 14 ani ( isi face buletin) as vrea sa stiu daca pot sa trimit pensia direct copilului sau neaparat fostului sot
buna ziua,
> as vrea sa deschid un restaurant rural eu+sotul si un prieten+sotia
> vrem sa cumparam un teren pe un DN unde este mai mult trafic si sa construim noi
> care sunt actele de care aven nevoie pt constructie si bineinteles pt a deschide restaurantul
> trebuie sa ai un curs de bucatar sau nu
> ce conditii trebuie sa indeplinim si care ar fi capitalul minim pt o afacere de genul asta
Buna ziua,
stie cineva daca se pot vedea plangerile penale facute la politie pe internet. exista un portal sau altceva ? daca stie cineva as vrea sa aflu cum pot sa intru pe net
Buna ziua,
in urma divortului copilul a fost incredintat tatalui prin hot. definitiva si irevocabila si s-a stabilit si o pensie minim pe economie pt ca nu mai muncesc tot prin hot. definitiva si irevocabila
Problema este ca fostul sot imi face plangere de abondon de familie o data la 3 luni
Eu pensia o trimit prin mandat postal in fiecare luna si specific pt. cine sunt banii si nr de la dosar si ca este actuala si retroactiva
Intrebarea mea este pot sa-i fac fostului sotului plangere impotriva denuntarii calomnioase si poate sa imi spuna cineva care sunt si consecintele si daca fac acesta plangere se transforma in proces penal ? Adica trebuie sa merg in tribunal sau rezolv totul la politie unde fac plangerea
casa s fost a bunicilor acestia i-au facut act de vanzare cumparare matusii mele iar aceasta i-a facut v-c pe 1/2 din casa si teren pt o valoare de 5 mil de lei in 2005.De atunci matusa mea a facut inbunatatiri la intraga casa din banii ei