Buna ziua,
in urma divortului copilul a fost incredintat tatalui prin hot. definitiva si irevocabila si s-a stabilit si o pensie minim pe economie pt ca nu mai muncesc tot prin hot. definitiva si irevocabila
Problema este ca fostul sot imi face plangere de abondon de familie o data la 3 luni
Eu pensia o trimit prin mandat postal in fiecare luna si specific pt. cine sunt banii si nr de la dosar si ca este actuala si retroactiva
Intrebarea mea este pot sa-i fac fostului sotului plangere impotriva denuntarii calomnioase si poate sa imi spuna cineva care sunt si consecintele si daca fac acesta plangere se transforma in proces penal ? Adica trebuie sa merg in tribunal sau rezolv totul la politie unde fac plangerea
banii tb trimisi pe numele fostului sot pt ca minou e in intretinerea lui si mentionati ca suma reprezinta pensie intretinere minor. daca v-a reclamat pt abandon de fam atunci solicitati de la politie hotararea de neincepere a urmaririi penale si aceasta impreuna cu dovezile ca ati trimis banii ii faceti reclamatie pt denunt calomnios. va fi chemat la politie apoi dosarul merge la parchet. ajungeti la tribunal numai dc cereti daune civile pt fapta lui....tb sa aratati in ce mod v-a prejudiciat. banuiesc cA VRETI DE FAPT SA VA LASE IN PACE. ceea ce puteti mentiona si in plangere. daca va veti retrage plangerea penala tb sa stiti ca nu-l mai puteti apoi reclama pt aceeasi fapta decat daca face el alta plangere...
Pensie alimentara
nixnix
am o intrebare la care as dori un raspuns
in luna aprilie sotul mreu a divortat in urma divortului el ramand cu copilul,ac divort sa terminat in luna ... (vezi toată discuția)