avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate bacau73

Activitate bacau73

Dovada platii (chitanta) o am. In original. Merg astazi la Evidenta Persoanelor unde sper sa nu am probleme. Multumesc pentru raspuns. Toate cele bune!
Buna seara,
Am achitat luna trecuta o taxa de 7 lei la Oficiul Postal pentru schimbare act de identitate in urma schimbarii domiciliului. Poimiine am programare la Evidenta Persoanelor din cadrul Primariei si nu stiu daca taxa platita mai este valabila sau ar trebui sa achit alta. Multumesc pt un eventual raspuns.
Multumesc mult. Toate cele bune!
Imi puteti indica, va rog, un articol de lege....
Buna ziua,
Lucrez din octombrie 2021 la un magazin. Saptamina trecuta, manipulind marfa expusa pe rafturi, mi-am rupt un deget. Am fost la doctor, mi-a pus mina in ghips, iar in ceea ce priveste concediul medical sefii mei zic ca nu mi-l pot plati deoarece nu am 6 luni lucrate. Este posibil asa ceva ? Am senzatia ca vor sa ma pacalească. Ce se poate face in situatia asta?
Va multumesc !
Cum se poate contesta actul de adjudecare?
Buna ziua,
Am si eu o neclaritate cu privire la un act de adjudecare. Cineva a cumparat in 2020, printr-un executor judecatoresc, un teren care a fost expropriat in 2017 de catre statul roman. Cumpararea terenului a fost efectuata printr-o licitatie in urma careia s-a emis un act de adjudecare.
Intrebare: Poate fi fi vindut la licitatie (adjudecare) un teren aflat in proprietate publica? Este actul de adjudecare NUL ? Se poate contesta actul de adjudecare ? Cum si cind se poate contesta ?
Răspuns la discuția Procedura de divorț
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc foarte mult pentru ajutor!
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Există voci care spun că a divorța este imposibil la momentul actual invocînd nu știu ce decizie a Înaltei Curți care spune că dacă unul dintre cei doi soți nu este de față la Judecătorie divorțul nu se poate efectua. Care este articolul de lege în care se menționează că e obligatoriu ca ambii soți să fie prezenți ? Nu se poate apela la un avocat care să reprezinte pe unul dintre soți în fața instanței ?