Cei de la Politia Locala au facut recurs la decizia tribunalului de a-mi inlocui amenda cu avertisment!!
La noul termen pentru recurs au respins recursul celor de la Politie!
IN SFARSIT CRED CA AM SCAPAT DE AMENDA SI CHELTUIELI DE JUDECATA!
SAU????
Buna! Societatea comerciala detine doua autoutilitare dintre care una vrea sa o vanda unei persoane fizice interesate.
Problema: Pentru a vinde una din cele doua autoutilitare este nevoie de certificat fiscal care sa ateste ca este platit impozitul la zi.
Impozitul NU este platit de vreo 2 ani la cele 2 masini!
Pot plati restanta de impozit doar pentru masina pe care vreau sa o vand,si sa primesc acel certificat fiscal,sau trebuie sa aduc impozitul la zi pentru ambele ????
Deci nu va mai exista un nou termen sau ceva.....in cazul in care NU sunt de acord cei de la Politia Locala cu avertismentul????
Acum eu voi primi ceva de la tribunal cum ca NU mai am de plata????
Pe site-ul Judecatoriei ,urmarind cum decurg treburile,am vazut.......supriza!!!!
17/05/2011 Admis fond în parte
Solutie: Admite în parte plângerea. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale, cu cea a avertismentului.
Asta dupa ce am contestat P.V. de contraventie,am primit o intampinare unde POLITIAl LOCALA,care mi-a intocmit acel P.V. cerea in instanta si cheltuieli de judecata,
Inaintea termenului de mai sus cu vreo 5 zile inainte eu ceream in scris Judecatoriei sa stabileasca un nou termen pt.ca eu sa angajez un avocat deoarece nu mi se pare normal sa mai platesc si cheltuieli de judecata pe langa amenda respectiva pe care am contestat-o.
INTREBARE: CE SA INTELEG EU DIN ACEASTA SOLUTIE????
Ca am scapat de amenda???? sau>>>???:(
Pot trimite cerea mea in scris prin posta?...sau trebuie sa merg personal
pana la judecatorie sa depun cererea??
Va intreb asta deoarece sunt din alta localitate la vreo 80 km de judecatorie.
Multumesc!
Multumesc pt. raspuns!
Spuneti-mi va rog ce trebuie eu sa fac in situatia asta,trebuie sa angajez un avocat
pentru a ma apara,pt. ca eu nu am cunostinte juridice si pe data de 12 Mai sunt citat la tribunal pentru a aduce probe impotriva intampinarii Politiei locale?????
Pot cere in scris tribunalului o amanare pana gasesc un avocat sa ma reprezinte,si ce formalitati trebuie sa fac pentru asta?????
Nu mi se pare normal ca o institutie a statului....adica politie locala ,pe langa faptul ca amendeaza,in caz ca castiga in instanta ,sa mai ceara si cheltuieli de judecata,eu avand legal dreptul sa contest un P.V de contraventie.
In baza carei legi poate cere o institutie a statului cu drept de a amenda,si cheltuieli de judecata,eu doar contestand o fapta presupusa de dansii??????
Am facut plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor emisa de Politia locala a unui oras care m-a amendat ,zic eu,pe nedrept pentru circulatia pe un sector de drum cu auto,fara a poseda autorizatie de intrare pe acel sector de drum care NU era semnalizat corespunzator.
Politai locala a facut intampinare printr-un reprezentant conventional Cabinet de avocatura,solicitand respingerea plangerii mele ca fiind neintemeiata.....dar SURPRIZA!!!!! SE SOLICITA SI CHELTUIELI DE JUDECATA IN val de 558 lei.
As vrea sa stiu daca este LEGAL asa ceva, ca la contestarea unui PV de contraventie,in final, daca nu mi se da dreptate mie...sa platesc si cheltuieli de judecata????????
Va rog lamuriti-ma !!!!!!
Mai nou acum am primit si citatie la un tribunal din Oravita unde sunt citat ca martor
la un proces intentat administratorului acestei firme fantoma,pentru inselaciune.
Sunt intr-o situatie dificila,in sensul ca daca toti cei pe care i-a inselat aceasta firma,vor deschide procese ,atunci eu va trebui tot timpul sa fug pe la tribunalele din tara ca martor????(pe cheltuiala mea.....si nu vad de ce??X-(
solutiii?????:O