Dupa 2 ani de la cumpararea unui imobil am constatat datorita prezentei politiei,garzii financiare...etc,ca la adresa aceasta figureaza cu sediul social o societate comerciala care are datorii la stat,da tzepe la diverse persoane de unde achizitioneaza produse..etc.In urma demersurilor facute la Camera de Comert unde am cerut radierea acestei firme deoarece nu exista ,am fost si la tribunal....raspuns final: nu am nici un drept sa cer radierea acelei firme de la adresa mea,drept pt.care si in continuare sunt deranjat de autoritati cu explicatii,deranjat de toti cei care iau tzepe....Care ar fi SOLUTIA?X-(
2 solutii.. vindeti casa! e una din ele.. a doua e sa va angajati un avocat care sa va reprezinte cum se cuvine pentra a rezolva aceasta problema sacaitoare
Ar insemna ca si eu la randul meu la fel ca vechiul proprietar sa mint la intocmirea contractului de vanzare-cumparare cum ca NU exista nici un sediu de societate comerciala la aceasta adresa! Apoi angajarea unui avocat nu cred ca ar rezolva problema si m-ar costa destul de mult....si asa am avut cheltuieli degeaba pana acum.:((
am avut aceeasi probl dar firma a fost in final radiata sau cel putin de la adresa noastra. a durat cam 1 an. totul a mers prin reg com si judecatorie, fara avocat
Mai nou acum am primit si citatie la un tribunal din Oravita unde sunt citat ca martor
la un proces intentat administratorului acestei firme fantoma,pentru inselaciune.
Sunt intr-o situatie dificila,in sensul ca daca toti cei pe care i-a inselat aceasta firma,vor deschide procese ,atunci eu va trebui tot timpul sa fug pe la tribunalele din tara ca martor????(pe cheltuiala mea.....si nu vad de ce??X-(
solutiii?????:O
Lichidator judiciar
bb77
Buna ziua
PROBLEMA 1. Am un SRL la care sunt administrator si unic asociat. SRL are datorii la finante cca 50000 RON (Forfetar+TVA+dobanzi+penalizari)
Am ... (vezi toată discuția)