avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate liviumihai

Activitate liviumihai

drepturile salariatului cruia i se desface contractul

multumesc
o persoana cu handicap grav, care are deja o indemnizatie de handicap dar a terminat o scoala speciala, fiindui eliberata diploma.
poate beneficia si de indemnizatia de somaj, in paralel cu indemnizatia de handicap?
daca da ce acte trebuiesc intocmite pentru acasta?
Răspuns la discuția titlu proprietate
credeti ca deschiderea unui alt dosar pentru suspendarea dosarului aflat pe rol, pentru anularea titlului de proprietate emis anterior ,partial pentru terenul meu este o solutie?
daca DA ce acte trebuiesc pregatite
terenul este intabulat pe numele copiilor; eu nu mai apar in evfidenta primariei
ce pasi trebuie sa urmez, daca instanta a acordat eficienta unui titlu de proprietate acordat anterior, titlului de proprietate emis in baza art.27 alin2/1din legea 18/199,pentru un lot care este inscris si in actul emis anterior, in cazul iesirii in indiviziune (tinand cont ca locuiesc si am construit o casa pe acel tere, din anul1961, cu plata impozitului si inscris in registrul agricol pe numele meu) pentru a pastra autenticitatea actelor facite ulterior copiilor mei, pe acel teren.
va multumesc anticipat
Răspuns la discuția inscrisuri in carnetul de munca
exista o decizie
buna seara
ce mai este de facut daca o decizie de schimbare a functiei si a salariului data in 2006 nu a fost inscrisa in carnetul de munca decat ca schimbare de salariu?cei care lucrau la resurse umane nu mai sunt.
cei de la ITM spun ,, faci ce vrei dar este cam tarziu''
buna ziua si la multi ani tuturor fetelor.
de ce lichidatorul a oprit 3 salariati respectiv : resurse umane, contabilitate, magazioner produse finite ?
ce statut au acesti trei salariati?
pierd drepturile din contractul colectiv de munca daca nu au fost disponibilizati cu ceilalti salariati?
cat timp vor mai lucra?