avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate

ce pasi trebuie sa urmez, daca instanta a acordat eficienta unui titlu de proprietate acordat anterior, titlului de proprietate emis in baza art.27 alin2/1din legea 18/199,pentru un lot care este inscris si in actul emis anterior, in cazul iesirii in indiviziune (tinand cont ca locuiesc si am construit o casa pe acel tere, din anul1961, cu plata impozitului si inscris in registrul agricol pe numele meu) pentru a pastra autenticitatea actelor facite ulterior copiilor mei, pe acel teren.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liviumihai , utilizator 09:42, 5 Februarie 2011
trebuie,daca s-a procedat la iesirea din indiviziune sa intabulati acel teren, anterior trebuie sa faceti o actiune in constare ca ati construit pe terenul reconstituit
terenul este intabulat pe numele copiilor; eu nu mai apar in evfidenta primariei
credeti ca deschiderea unui alt dosar pentru suspendarea dosarului aflat pe rol, pentru anularea titlului de proprietate emis anterior ,partial pentru terenul meu este o solutie?
daca DA ce acte trebuiesc pregatite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren fara iesire din indiviziune iuliatazz iuliatazz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa vand un teren agricol extravilan. Pe titlul de proprietate suntem 3 persoane. Eu am discutat ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune vasilesolomon57 vasilesolomon57 Un teren testat pe numele meu de catre tatal adoptiv este cuprins in titlul de proprietate a tuturor mostenitorilor tatalui adoptiv,inclusiv eu.In acest titlu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mmnngg mmnngg Data post: Miercuri, 3 Februarie 2010, 16:52 Subiect: succesiune buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de ... (vezi toată discuția)