avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia si de indemnizatia de somaj, in paralel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia si de indemnizatia de somaj, in paralel cu indemnizatia de handicap?

o persoana cu handicap grav, care are deja o indemnizatie de handicap dar a terminat o scoala speciala, fiindui eliberata diploma.
poate beneficia si de indemnizatia de somaj, in paralel cu indemnizatia de handicap?
daca da ce acte trebuiesc intocmite pentru acasta?

Alte discuții în legătură

Pensie/ajutor handicap FocusMarvo FocusMarvo Buna ziua! Am 27 de ani si recent am fost diagnosticat cu Spondilita Anchilozanta. De cand am terminat liceul am facut o postilceala de 1 an si jumatate cu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma - restituire indemnizatie crestere copil? puscariu1andreea puscariu1andreea Buna ziua. Am o cunostinta care a nascut anul trecut in august pe la jumatate. Ea a terminat scoala, liceul in data de 31 mai. Pe urma s-a inscris la somaj, ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate se poate cumula cu indemnizatia de handicap? Animic Animic Bună seara! Fiica mea are 20 de ani și este diagnosticata cu Sindrom Down și este încadrată în grad de handicap grav cu asistent personal. A absolvit 10 ... (vezi toată discuția)