avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrisuri in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrisuri in carnetul de munca

buna seara
ce mai este de facut daca o decizie de schimbare a functiei si a salariului data in 2006 nu a fost inscrisa in carnetul de munca decat ca schimbare de salariu?cei care lucrau la resurse umane nu mai sunt.
cei de la ITM spun ,, faci ce vrei dar este cam tarziu''
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 6 Martie 2010
Exista act aditional/document care atesta schimbarea functiei?
Posibilitati legale sunt ,dar sunt anevoioase datorita vechimii deciziei
Chiar daca,cei de la RU nu mai sunt,reprezentantii unitatii respective care au dispus decizia ,au calitatea sa solicite inregistrarea respectivei decizii
exista o decizie
Se poate face corectia atat timp cat exista o decizie in acest sens si gresala e a celor care nu au transcris aceasta decizie in carnetul de munca.
Solicitati sa va fie operata certificarea rectificarilor in cap VII din carnetul de munca

Alte discuții în legătură

Carnet de munca aura-octav aura-octav buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.In anul 2006 am primit decizie de sef transporturi, eu am semnat la data respectiva decizia si ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea functiei in carnetul de munca ionuti ionuti Buna ziua tuturor. Si de aceasta data apelez la voi, in speranta ca se va gasi cineva dispus sa-mi raspunda la intrebare: In luna Iunie 2008, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca covi covi In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)