avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate reea01

Activitate reea01

Buna ziua.Am si eu o nelamurire.De la ANAF mi s-a indicat urmatoarea formula de calcul pentru determinarea venitului net la un I.I. cu activitate de baruri:
Vnet=Vbrut - (ch totale - stoc marfuri la 31.12.[fara adaos])
Din cate stiu, ch este considerata in momentul platii, nu al emiterii obligatiei de plata, drept urmare prin ch totale eu inteleg total plati.
Practic eu am urmatoarele date: incasari totale: 5156.85, plati totale: 30252.82 si un stoc fara adaos de 48347.65. Daca as proceda precum in cazul unei contabilitati in partida dubla, pierdere anuala nu este aceeasi.
Ma poate lamuri cineva ?
Răspuns la discuția bonuri fiscale carburant
Imi cer scz pt interventie, dar tot legat de aceste bonuri....Se deduce TVA aferent acestor bonuri?
Răspuns la discuția Contract colaborare intre firme
Am rugamintea de a-mi sugera un model de act aditional in care as putea sa introduc aceasta clauza si care ar fi formularea ei corecta.
Răspuns la discuția facturi in format electronic
Cu siguranta poti folosi facturile emise de programul de contabilitate licentiat.Trebuie doar sa le listezi in 3 exemplare si sa faci cateva setari prin care sa mentionezi numarul exemplarului(1- client, 2- contabilitate, 3- cotor).Exemplarul 3 se pune intr-un dosar ce se leaga si se specifica inserierea facturilor.Se poate folosi in acelasi timp si facturi normale.Daca am gresit va rog sa ma corectati...
Exista un contract de inchiriere a spatiului.
Aveti amabilitatea sa imi atasati un astfel de model de contract?Eventual folositi adresa mea de e-mail reea_01@yahoo.co.in
Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.Cei de la Politia economica ne-au intrebat daca avem un contract prin care angajatii firmei de la care inchiriem spatiul sunt obligati sa presteze servicii si catre noi.
Sa inteleg ca se poate face cu fractiune de norma?Totusi, fiind individualizate, detinatorul spatiului isi poate modifica componenta salariatialilor iar eu ar trebui sa modific si eu contractele.Este un pic dificil monitorizarea evidentei salariatilor....acesta este doar un exemplu....detinem un numar insemnat de spatii inchiriate.
Ma gandeam la un contract prin care eu sa ofer o anumita suma in plus fata de chirie in schimbul punerii la dispozitie a angajatilor firmei(indiferent de componenta acestora).
Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:sunt organizator de jocuri de noroc si am inchiriat o fractiune dintr-un anumit spatiu comercial(bar) pentru plasarea de aparate de joc.Detinatorul spatiului imi emite factura pt chirie iar plata se face in numerar prin chitanta.Angajatul detinatorului spatiului introduce puncte de joc, incaseaza banii, onoreaza castigurile....La sfarsitul lunii sau la jumatatea ei merg si ridic banii adunati pana in acel moment.Din cate am inteles din diverse surse, ar trebui sa am un contract cu angajatul detinatorului spatiului....Angajatul detine CIM, deci nu ii pot face si eu.Atunci cum as putea solutiona problema?Pot include plata acestor servicii in chirie?Contract de colaborare intre firme?#-o