avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colaborare intre firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colaborare intre firme

Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:sunt organizator de jocuri de noroc si am inchiriat o fractiune dintr-un anumit spatiu comercial(bar) pentru plasarea de aparate de joc.Detinatorul spatiului imi emite factura pt chirie iar plata se face in numerar prin chitanta.Angajatul detinatorului spatiului introduce puncte de joc, incaseaza banii, onoreaza castigurile....La sfarsitul lunii sau la jumatatea ei merg si ridic banii adunati pana in acel moment.Din cate am inteles din diverse surse, ar trebui sa am un contract cu angajatul detinatorului spatiului....Angajatul detine CIM, deci nu ii pot face si eu.Atunci cum as putea solutiona problema?Pot include plata acestor servicii in chirie?Contract de colaborare intre firme?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 9 Martie 2010
Puteti sa-i faceti CIM deoarece Codul muncii permite mai multe CIM simultan.
Sa inteleg ca se poate face cu fractiune de norma?Totusi, fiind individualizate, detinatorul spatiului isi poate modifica componenta salariatialilor iar eu ar trebui sa modific si eu contractele.Este un pic dificil monitorizarea evidentei salariatilor....acesta este doar un exemplu....detinem un numar insemnat de spatii inchiriate.
Ma gandeam la un contract prin care eu sa ofer o anumita suma in plus fata de chirie in schimbul punerii la dispozitie a angajatilor firmei(indiferent de componenta acestora).
Banuiesc ca exista o prevedere legala in acest sens, care va cere asta?
Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde.Cei de la Politia economica ne-au intrebat daca avem un contract prin care angajatii firmei de la care inchiriem spatiul sunt obligati sa presteze servicii si catre noi.
Este corect ceea ce v-au intrebat politistii ....in contractul de colaborare dintre firme retrebuia stipulat ca introducerea punctelor de joc, incaserea banilor, onorarea castigurilor se va face de catre angajatii proprietarului in schimbul unei remuneratii aparte fata de chiria perceputa.

Alte discuții în legătură

Venit din inchiriere bgv bgv Poate un SRL care are dreptul de folosinta al unui imobil in urma incheierii unui contract de comodat incheiat cu o persoana fizica, sa inchirieze imobilul ... (vezi toată discuția)
Anularea contractului de inchiriere de catre proprietar fara acordul chiriasului cipsiela cipsiela Buna ziua! am inchiriat incepand cu 01.08.2010 un apartament pe 4 ani,( cu contract de inchiriere,fara clauze,modelul clasic de la finante)cu suma de 400lei ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere cu firma proprietara cadire birouri - anexa mela20 mela20 Buna ziua, Firma la care sunt angajata si-a mutat sediul si punctul de lucru intr-o cladire de birouri in 2015, iar in 2020 s-a semnat o anexa noua la ... (vezi toată discuția)