avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea contractului de inchiriere de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea contractului de inchiriere de catre proprietar fara acordul chiriasului

Buna ziua! am inchiriat incepand cu 01.08.2010 un apartament pe 4 ani,( cu contract de inchiriere,fara clauze,modelul clasic de la finante)cu suma de 400lei iar acum proprietarul vrea sa-i dau mai mult adica 100euro si impozitul la aceasta suma. Ce poate sa faca daca eu ii platesc doar ce scrie in contract?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 12:39, 4 Septembrie 2010
Daca va respectati clauzele contractuale, nu va poate face nimic. Numaiin cazul in care il vinde siati acceptat clauza in contrcat cu parasirea spatiului, atunciramaneti fara spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractele de inchiriere nane406 nane406 Buna ziua, Am inchiriat acum 5 ani un spatiu intr-un mall. Peste 80% din chiriasi au plecat, altii au venit dar spatiile nu s-au reumplut si mall-ul a cazut ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare intre firme reea01 reea01 Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:sunt organizator de jocuri de noroc si am inchiriat o fractiune dintr-un anumit spatiu comercial(bar) pentru plasarea de ... (vezi toată discuția)