avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate barbulescu nicolae

Activitate barbulescu nicolae

daca pana la o solutie deplina a instantei dreptul se prescrie atunci nu mai au alta solutie
se poate anula executarea silita daca intre incheierea de incuvintare a executarii silite si data somatiei a trecut un an,si de la data titlului executoriu a trecut aproape 2 ani si 9 luni,multumesc anticipat
barbulescu nicolae a scris:

sentinta spune ca este irevocabila nu definitiva sau executorie

am inteles ca sentinta mai poate fi atacata

INTERVENTIE MODERATOR:
Nu deschideti topicuri pe aceeasi tema
Continuati discutia acolo unde s-a inceput, avand chiar posibilitatea sa va editati raspunsul in timpul mentionat.
hotararea sentintei a fost data in 27 -09- 2011 pentru plata unei restante la intretinere de aprox 1500 ron de catre fostul administrator care intre timp a decedat ,noul administrator incearca recuperarea sumei prin inceperea procedurii de executare silita ce sanse are si care sunt pasi de atac
Discuție somatie plata
buna va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca dupa 7luni de la incetarea CIM fotul angajator imi trimite oconvocare la conciliere pentru a recupera de la mine osuma importanta de bani reprezentind contravaloarea unor ambalaje aflate in custodia fostilor clienti care nu recunosc cutodiile ei avind facturi semnate si stampilate
Răspuns la discuția suspendare somatie de plata
pai detribunal este trimisa pt.data de 17 martie ora 8.30
este citatie in calitate de dedebitor
nu,este bazatape ordonanta nr 52001
citatia este trimisa de tribunal prin actiune intentata de catre avocatul firmei
rectific nu am primit somatie ci doar citatie pentru a fi somat