avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare somatie de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare somatie de plata

am primit o somatie de plata de la fostul loc de munca,pntru plata unei sume banesti echivalenta unor facturii,mentionez ca aceste facturi au fost semnate de mine ele reprezentind sume neincasate de la clienti ai firmei unde am lucrat ca reprezentant vinzari,acesti clienti recunosc sumele de plata dar le achita mai greu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 6 Martie 2010
Art 8 (1) din OG nr 5 din 19 iulie 2001-Impotriva ordonantei prevazute la art 6 alin (2) debitorul poate formula cerere in anulare,in termen de 10 zile de la data inmanarii sau comunicarii acesteia
rectific nu am primit somatie ci doar citatie pentru a fi somat
Din ce sustineti, pierderea angajatorului este o pierdere inerenta activitatii acestuia.
Litigiul imi pare a fi de dreptul muncii.Asteptati sa va dea in judecata.
Sunteti neclar: ce inseamna "nu am primit somatie ci doar citatie pentru a fi somat"?
Citatia ar trebui sa fie de la un Tribunal sau Parchet/Politie iar somatia de la un executor judecatoresc sau/si o alta autoritate sa emita somatii (executor bancar-de exemplu).
citatia este trimisa de tribunal prin actiune intentata de catre avocatul firmei
presupun ca odata cu citatia ati primit si cererea de chemare in judecata... este intemeriata si pe art.270 c. mun. ?

Alte discuții în legătură

Contract achizitie materiale dor969 dor969 Am achizitionat materiale pentru o constructie de la o firma, am platit o perioada iar acum sunt in imposibilitate de plata, am primit citatie ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andresclaudia andresclaudia buna ziua ! as dori sa-mi spuna cineva daca este legal ce se intampla,si ce ar trebui sa fac. in anul 2007 am facut un abonament de telefonie ... (vezi toată discuția)
Raspunderea salariatilor anonim anonim Am o firma de distributie, iar agentii mei, angajati, emit facturi pe un anumit termen. Am avut probleme fiindca unul a plecat si a lasat in urma facturi ... (vezi toată discuția)