avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract achizitie materiale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract achizitie materiale

Am achizitionat materiale pentru o constructie de la o firma, am platit o perioada iar acum sunt in imposibilitate de plata, am primit citatie de chemare la tribunal pentru somatie de plata. Vreau sa stiu ce mi se poate intampla, in conditiile in care nu sunt de rea vointa sa nu platesc, si daca achit debitul , penalitatile de intarziere cum le platesc ca nu sunt facturate , doar sunt specificate in contract.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:54, 13 Februarie 2013
Daca vanzatorul va castiga procesul, dvs o sa aveti de platit o suma compusa din datoria initiala, penalizari de intarziere, cheltuieli de judecata (in functie de cum decide instanta) Ulterior vanzatorul se poate adresa unui executor judecatoresc care va va pune poprire pe conturi, va va executa bunuri ale firmei, etc. Si cheltuielile de executare tot dvs. trebuie sa le suportati. Poate sa ceara chiar falimentul societatii dvs. Cel mai bine ajungeti la un compromis, ii platiti o parte va mai asteapta, iar ii mai platiti etc. ca sa nu ajungeti prin tribunale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re ....cheltuieli de judecata ContSters193379 ContSters193379 cum pot plati aceste cheltuieli,sunt conditionata in un anumit timp si toata suma odata???? am inteles ca poate lua legatura cu un executor,daca refuz sa ... (vezi toată discuția)
Consecinte la neplata creditelor de nevoi personale fara garantii crysel crysel Nu stiu cum sa fac sa aflu care sunt consecintele neplatii creditelor de nevoi personale fara garantii, bineinteles din imposibilitate de plata nu din rea ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)