avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare somatie de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare somatie de plata

am primit o somatie de plata de la fostul loc de munca,pntru plata unei sume banesti echivalenta unor facturii,mentionez ca aceste facturi au fost semnate de mine ele reprezentind sume neincasate de la clienti ai firmei unde am lucrat ca reprezentant vinzari,acesti clienti recunosc sumele de plata dar le achita mai greu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 6 Martie 2010
Da fiind litigiu de munca, instanta competenta este tribunalul teritorial
barbulescu nicolae a scris:

pai detribunal este trimisa pt.data de 17 martie ora 8.30

In conditiile date, inseamna ca angajatorul va dat in judecata ... odata cu citatia trebuia sa va comunice si o copie de pe cererea de chemare in judecata ... daca nu v-au trimis, atunci la termenul de judecata solicitati amanarea judecatii pentru a lua cunostinta de actiunea introdusa de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract achizitie materiale dor969 dor969 Am achizitionat materiale pentru o constructie de la o firma, am platit o perioada iar acum sunt in imposibilitate de plata, am primit citatie ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita andresclaudia andresclaudia buna ziua ! as dori sa-mi spuna cineva daca este legal ce se intampla,si ce ar trebui sa fac. in anul 2007 am facut un abonament de telefonie ... (vezi toată discuția)
Raspunderea salariatilor anonim anonim Am o firma de distributie, iar agentii mei, angajati, emit facturi pe un anumit termen. Am avut probleme fiindca unul a plecat si a lasat in urma facturi ... (vezi toată discuția)