avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somatie plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somatie plata

buna va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca dupa 7luni de la incetarea CIM fotul angajator imi trimite oconvocare la conciliere pentru a recupera de la mine osuma importanta de bani reprezentind contravaloarea unor ambalaje aflate in custodia fostilor clienti care nu recunosc cutodiile ei avind facturi semnate si stampilate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 14 Iulie 2010
Este posibila angajarea raspunderii civile in cazul dvs ... daca se descopera ca in timpul cat ati fost salariat ati produs un prejudiciu fostului angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu noa noa Care este baza legala pentru ca o societate sa-si recupereze prejudiciul facut de un fost salariat? (vezi toată discuția)
Prejudiciu din raporturi de munca Monica H. Monica H. Buna ziua, Speta mea e cam asa: Am avut angajat un grafician care peparcursul a 5 luni a realizat grafica (peste 100 imagini) pentru mai multe carti. ... (vezi toată discuția)
Neplata unor produse livrate  paul mihail paul mihail Cum pot recupera contravaloarea unor produse livrate unui client in lipsa unui contract de vanzare-cumparare. Precizez ca exista o factura acceptata si ... (vezi toată discuția)