Doresc sa-mi formez o echipa care sa lucreze in constructii. Ideea este ca nu pot sti de la inceput ce calitati are fiecare angajat, chiar daca il selectez dupa anumite criterii tot proba practica spune totul.
Nu doresc sa ii angajez de la bun inceput pe perioada nedeterminata.
Exista vreo modalitate de a incheia un contract de munca in care sa fie mentionat faptul ca lucreaza in probe? Pot incheia pe perioada determinata? Care este perioada minima pentru care se poate incheia ca perioada determinata? Ulterior se mai poate prelungi?
In prima luna o sa aibe de lucru doar 4 ore pe zi. Avand in vedere ca nu au norma intreaga, sambata pot fi chemati la lucru?
Buna seara,
Doresc sa angajez o persoana fizica care nu o sa aibe de lucru in fiecare zi, sa zic 3 zile pe sapt, max 2 ore pe zi.
Pot sa o angajez si altfel, fara CIM. Exista vreun alt tip de contract ca de ex cel de conventie civila?
Daca respectiva persoana are deja carte de munca la o alta firma, i-as mai putea incheia un al doilea CIM cu timp partial? Daca da, ce contributii vor trebui achitate lunar? (se achita in totalitate sau doar o parte avand in vedere ca mai sunt platite de catre un alt angajator).
Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra.
De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de termoizolatii.
Am ceva neclaritati in privinta incheierii contractelor cu clientii.
Idee este urmatoarea: de cele mai multe ori inainte de a incepe o lucrare facem un calcul estimativ al acesteia.
La sfarsitul lucrarii, dupa efectuarea masuratorilor exacte, pretul final, real, difera de cel estimat. Altfel spus valoarea finala a lucrarii o aflam la sfarsit. dar contractul trebuie incheiat la inceputul lucrarii.
Plata se face o parte in avans si restul la terminarea lucrarii.
Cum ar trebui sa formulez contractul ca sa fie corect si sa pot trece pretul final.
Chitantele si facturile cand le emit? In contract fac referire la cele 2 facturi?
Rog pe cei care stiu sa ma ajute intr-un fel. Multumesc
Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra.
De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de termoizolatii.
Am ceva neclaritati in privinta incheierii contractelor cu clientii.
Idee este urmatoarea: de cele mai multe ori inainte de a incepe o lucrare facem un calcul estimativ al acesteia.
La sfarsitul lucrarii, dupa efectuarea masuratorilor exacte, pretul final, real, difera de cel estimat. Altfel spus valoarea finala a lucrarii o aflam la sfarsit. dar contractul trebuie incheiat la inceputul lucrarii.
Plata se face o parte in avans si restul la terminarea lucrarii.
Cum ar trebui sa formulez contractul ca sa fie corect si sa pot trece pretul final.
Chitantele si facturile cand le emit? In contract fac referire la cele 2 facturi?
Rog pe cei care stiu sa ma ajute intr-un fel. Multumesc