Am un angajat strain(LIBANEZ) care nu are inca CNP, formalitatile de obtinere a unui CNP sunt in curs de desfasurare.S-a mutat in Bucuresti si s-a si angajat.
Intrebarea este,,,cum il declar in 112? Se poate fara CNP? Formalitatile de obtinere a CNP-ului dureaza o perioada mai indelungata de timp.Firma beneficiaza de o reesalonare a datoriilor catre stat si,,,de aceea exclud,ulterior, o varianta rectificativa a declaratiei 112.
Multumesc anticipat,
Mona
SI CU CEILALTI CE SE VA INTIMPLA? RESPECTIV CEI 2 BATRANI...SPECIAL NU NE-AU FACUT ACT DE VZ-CUMP PENTRU A FI SIGURI CA NU-I DAM AFARA DIN APARTAMENT...
LOCUIESC CU DOI BATRANI INTR-UN AP. DE 3 CAMERE.CEI 2 NE-AU FACUT ACT DE DONATIE (1/2 EU,1/2 PRIETENUL MEU).IN ACT SI-AU REZERVAT DREPTUL DE UZUFRUCT VIAGER SI DE ASEMENEA ESTE STIPULATA INTERDICTIA DE VANZARE PE PERIOADA VIETII LOR.EU SI PRIETENUL MEU SUNTEM CONSIDERATI PROPRIETARII ACESTUI APARTAMENT?
POATE FI EXECUTATA SILIT (pentru niste credite restante) cota mea de1/2 din apartament....de care practic nu pot dispune pana la decesul batranilor?!
Ma puteti lamuri, va rog ,
Mona
Am intirziat cu plata ratelor la un credit si tocmai am primit instiintare ca voi fi executata silit.Mentionez ca tocmai mi s-a restructurat postul, deci momentan nu mai am servici,iar apartamentul in care locuiesc este luat cu titlu de donatie , cei care ni l-au donat (eu si prietenul meu avem fiecare cota de1/2) si-au rezervat dreptul de uzufruct viager asupra intregului apartament.Am mai multe credite la care am intirziat cu plata ratelor, ce mi se poate intimpla in conditiile enumerate mai sus? Mentionez ca am mostenit de la tata 1/2 din casa parinteasca aflata in jud.Cluj, posed doar un act de mostenire .
Multumesc anticipat de raspunsuri,
Mona
Cum pot intabula in cartea funciara un drept de proprietate?Eu detin o cota de 1/2 dintr-un imobil si teren , ambele situate in alta localitate decat cea in care locuiesc si mi-e imposibil de a ma deplasa acolo.
IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT SUCCESIUNEA DUPA TATA.INTREBAREA MEA ESTE: IMI POT VINDE JUMATATEA DOAR CU CERTIFICATUL DE MOSTENITOR DAT DE NOTARIAT?